golya.jpg

  Szerintem mindenki hallott már legendákat az egyetemi gólyatáborokról a középiskolás évei alatt.Minden különböző történetben az volt a közös elem,hogy kegyetlenül sokat kell ott inni,és hát a szexet se kerüli mindenki.

  Nem rég értünk haza a 2012-es Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karnak rendezett gólyatáborból.Még mindig teljesen átjár a tábori hangulat,indulókat dúdolok,hallgatom a gólyatáncunk zenéjét.
  A harmadik bekezdést kezdem,de még mindig nem találok szavakat arra,hogy leírjam,milyen felejthetetlen élményben volt részem/részünk.Ezt elsősorban a mentorainknak köszönhetjük,akik hihetetlen közvetlenségükkel,szinte legjobb barátként terelgettek az úton affelé, hogy minden nap meglegyen a megfelelő hangulat,és közben megismerjük egymást.Ott voltak a Rolleresek,akik ugyan a reggelit 10kor tálalták,de ezt is csak azért,hogy a későn kelők, akik lusták voltak reggel futni jönni,pont ébredés után már ehessenek is.Viccet félretéve,kiváló munkát végeztek ők is.A felejthetetlen bulikért még rengeteg nevet említhetnék,de azért,hogy MINDENKI jól érezze magát,az összes szervező együttes munkájára volt szükség.Hogy mi mennyire teljesítettük jól a feladatunkat,azt nem tudom,de náluk jobban egészen biztos nem tudja senki megszervezni ezt az ordenáré nagy,ruhaszaggató,alkoholtól fröcsögő,eszetlen nagy bulit,amit minden este garantáltak.Sosem fogom elfelejteni a közös játékokat,ahol újra kisgyerekként kellett viselkednünk,és rá kellett jönnünk,hogy gyereknek lenni igenis jó!Aztán a többi felnőtt játékot,ahol megtanítottak bennünket arra,hogy hogyan is kell szépen inni,ám hogy illúzióink ne legyenek,az eredményhirdetés előtt a gólyák vs. mentorok versenyben bizonyították,hogy miért is a BME tartja a szépivó Guinness-rekordot.Ha már a Balaton mellett voltunk,egyértelmű,hogy kimentünk és megmutattok,hogyan játszanak együtt közel 300 fős gólyák,és persze mentoraik.Mondanom se kell,hogy mindenki csak irigykedhetett a parton,hiszen olyan játékos-vízben táncolós programmal vártak a szervezők,amilyenben még sosem volt részünk.Ami hatalmas teljesítmény,hiszen  a vízben/vízparton is képesek voltak játékokat kitalálni ennyi embernek egyszerre,ami nem kis kihívás.
Egy életre szóló kaland volt,rengeteg barátság szövődött,és mind a 10 gólyacsapat tagjai elmondhatják,hogy mindent megtettek a győzelemért.Különösen a ZÖLD csapat Petije.:))))

Ám a kalandnak nincs vége,jövőhéten találkozunk a Gólyahéten és folytatódik a csapatépítés.Keményen bulizunk,keményen iszunk,és keményen tanulunk.BME én így szeretlek!!!!
Judik Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr734728508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

THeINsane 2012.08.25. 02:47:21

Milyen csapatban voltál? Én előző évben hupikék. Tavaly is rohadtkirály volt a gt, csak sajnos nem a Balatonon rendezték, hanem Sátoraljaujhelyen.
Azt a történetet mesélték mikor egy 100 kg-os szakállas csaj "szájjal
kényeztetett" egy srácot 200 ember előtt? :D :D

Balazs in the world · http://balazsintheworld.com 2012.08.25. 15:50:46

@THeINsane:
Én a zöld csapatban voltam.A hupikékeknek az indulója idén is kurva jó volt,meg a csapatuk is,szimpatikus csapat!Mesélték,idén is voltak mindenféle mókás dolgok,adtunk a hagyományoknak!:D

nonfigurative 2013.08.12. 12:09:49

HU-HU-HU-HUPIKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!! :D
süti beállítások módosítása