$T2eC16h,!)8E9s4l90C)BSGJ8bbip!~~60_35.JPG

Vannak olyan pillanatok, amikor elönt az érzés, hogy olyan jó helyen tanulhatok, hogy ennél jobb talán nem is lehetne. Persze, van hogy az élet elém gördít ilyen kisebb Mount Everesteket, de ha nem a problémára, hanem a jó dolgokra koncentrálunk, bármit el lehet érni, ez a tapasztalatom.

Tegnap éjfélkörül hazaértem a munkából, hajnal 2re kitöltöttem a SU igénylőlapot, majd azon gondolkodtam, hogy ugyan késő van, de holnap a kedvenc tantárgyam lesz a kedvenc tanárommal és már csak ezért is érdemes lenne tanulni. Nekiálltam a nagyjából 50 oldalnyi angol szövegnek, majd 4körül már be is fejeztem.
Talán isteni sugallat volt, de reggel azzal indult az óra, hogy a mai napon felmérés lesz, vajon a lányok vagy a fiúk a jobban felkészültek? Ezért már megérte tanulnom, gondoltam magamban. A nemek harca 3 feladatból állt. Az első feladatban 8 kérdésre kellett válaszolni, amik a tananyaghoz kapcsolódtak. Ez csak azért volt nehéz, mert mi fiúk csak 10-en voltunk, a lányok pedig 22-en. Ugyanannyi időnk volt egy A/3as oldalra levezetni a kérdéseket, de a létszámhátrány ellenére is mi nyertünk. A következő feladat egy legyen ön is milliomos-hoz hasonló vetélkedő volt, a változtatás csak annyi, hogy aki rosszul válaszol, az mínusz pontot kap. A lányok rögtön 3 jó válasszal indítottak, de utána rögtön el is indultuk a mínusz pontok lejtőjén. Már az elején realizáltuk a srácokkal, hogy itt bizony valami stratégia változtatás kell, ugyanis valószínűleg a lányok sokkal több kérdésre tudják a választ. Az is egy szabály volt, hogyha nem válaszolsz, akkor nincs mínusz pont. Ezért hát csak adtuk át a lehetőséget a lányoknak, mindaddig amíg már csak 2 pontjuk maradt. Ezután pedig, mikor már csak 5 perc volt hátra a játékból, zsinórban 3 kérdésre adtunk helyes választ, majd lejárt az idő, tehát egy ilyen trükkel sikerült ezt a részt is megnyernünk. Ezután következett a harmadik feladat, aminek az volt a neve, hogy "you decide" avagy te döntöd el. Előadást kellett tartani valamiről, kreatívan, 6percben maximum. A következő videó ezt fogja szemléltetni, szerintem kurva jó volt, életem egyik legjobb napja volt az iskolában, imádom az osztályomat. Egyébként, már hetek óta szeretnék videót feltenni az osztályról, hogy tudjatok néhány képet, arcot kapcsolni az olvasottakhoz. Remélem ti is élvezni fogjátok a srácok seggrázást.

Most már biztos egyébként, hogy december 18-án Szegeden megtalálható leszek, délután 3-tól lesz a Study in Denmark-nak rendezvénye, ahol én is tartok előadást, szóval gyertek és tudjatok meg többet arról, milyen itt, Dániában tanulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr305686101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása