elet.bmp

Én nem hiszek a vallásos reinkarnációs elméletekbe.Szerintem egyszer élünk.Egy próbánk van.Ez idő alatt kell eldöntenünk,hogy maradandót alkotunk,vagy belesüllyedünk az átlagember kategóriába.Ám ha az utóbbit választjuk,mert éppen nem születtünk túlságosan ambiciózusnak,akkor is eldönthetjük,hogy boldogan,szabadon éljük az életünket,vagy korlátok között,nap mint nap ugyanazt csinálva,mint egy robot.

Ami a legfontosabb,hogy dönthetünk.Sok ember mondja,hogy nem volt választása,így-úgy kellett tennie.Hát pedig mindig van 'a' és 'b' verzió,csak néha a 'b' válasz a komfort zónánkon kívül esik.Azt látom a legtöbb emberen manapság,hogy sablonként éli az életét.Fiatalként még csak-csak kipróbál ezt azt,de később,felnőtt korban már a jól bevált tervek és minták alapján alakítják a mindennapjaikat.Ez szerintem hatalmas hiba.Lehet másként is élni.Az élet tele van lehetőségekkel,új dolgokkal,olyanokkal,amik ott vannak előttünk,csak ki kéne nyitni a szemünket.Egy szimpla példa.Vajon miért van az,hogy a McDonaldsba ennyire ember jár? Erre az emberek két okot mondanak:azért,mert olcsó,vagy azért,mert finom.Hát,igen,de ez sok más helyről elmondható,de úgy nem könnyű ezt tudni,ha be se megyünk máshova.Tehetjük azt is,hogy ha néha elmegyünk kajálni, és mindig a mekit választjuk,mert az finom,occó,és jól bevált.De van másik út.Manapság már rengeteg étterem van,amiket az interneten is megtudunk nézni.Nap mint nap nyílnak új,speciális gyors- és sima éttermek,amik nem is feltétlenül drágábbak a "jól beváltnál". Szerintem abszolút megéri körülnézni,és új dolgokat kipróbálni,hiszen erről szól az élet.Nem baj,ha ez csak annyi,hogy például a már ismert kajálda helyett éppen csak egyszer benézel abba a mellette lévő étterembe,amihez eddig nem vetted a fáradtságot.
Nem kell feltétlenül hegyet mászni,vagy ilyen extrém sportot csinálni,ha nincs merszed hozzá,elég ha csak mondjuk kipróbálsz falat mászni egy edzőterembe.Vagy odamész ahhoz a csajhoz,akivel már fél éve szemezel reggelenként a buszon iskolába,vagy munkába menet.Teljesen mindegy,mit teszel,de a lényeg,hogy legyél bátor és próbálj ki olyan új dolgokat,amiket eddig valamiért nem mertél,vagy csak lusta voltál.Hihetetlen sok új és jó élményed lesz,hiszen a bátraké a szerencse!

Szóval,ami szerintem a legfontosabb,hogy nyitott legyél mindenre,és használd ki tartalmasan az életed,hiszen mindenki megöregszik,de nem mindegy,hogy 70-80 évesen mire fogsz visszaemlékezni!:) Szép estét mindenkinek!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr394697417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása