keep in touch.jpg

Hihetetlen,hogy telik az idő...Visszaolvastam az elmúlt fél év bejegyzéseit,és elképesztő,szinte mintha csak napok teltek volna el,mióta eldöntöttem,hogy Dániába fogok tanulni.

Nagyon sok átalakulás lesz most az életemben,és az Ideal New Generat!on blog életében is.Először is egy teljesen új design lesz,kell egy kis frissítés.Másodszor,a leírásban szerepelni fog a nevem,így aki nem ismert,az most már el látni fogja,ki van a leírt sorok mögött.Ez azért van,mert szeretném személyesebbé tenni az egész blogot és többet fogok írni ezentúl arról,ami velem történik (kiköltözés,lakás-munka keresés,külföldi egyetem,dániai élet),ugyanis rengetegen men(ekülnek)nek külföldre,és többek között nekik is szeretnék segítséget nyújtani ezzel,hogy leírom a tapasztalataimat.
Az új design azért kell,mert szeretném ezt a fekete,szex orientált képekkel ellátott oldalt leváltani egy letisztult,fehér verzióra,remélem áttekinthetőbb lesz és tetszeni fog Nektek.

Ha minden jól megy,márpedig úgy fog,készíteni fogok videó bejegyzéseket,vagyis Vlog-ot is.Ez egy teljesen új műfaj lesz,de legyünk optimisták,legalább szórakoztató lesz.Lehetséges,hogy lesz egy külön online felület,ahol ezt meg lehet tekinteni majd,vagy extra kiadások,de ezek csak tervek egyelőre.Nagyobb hangot kap a social media,vagyis a Facebook csoport,elérhető leszek Twitter-en,Ask.Fm-en,Instagram-on.Szeretném,ha minél több emberhez eljutnék,hiszen,ez egy olyan dolog,amit én pl. kiutazás előtt-közben is szívesen nyomon követnék.

Azért nem tudtam az elmúlt 2 hétben írni,mert az érettségi óta (pár hetes megszakítással) először van szünetem,ugyanis felmondtam és így már nyitva az út.Ezzel együtt jöttek az elintézni való papírmunkák,amiből egészen mostanáig teli voltam.

Ma viszont,egy egészen hihetetlen,szinte esélytelen dolog történt velem.Elindultam a 2. osztálytalálkozómra délután.Az új design kódolásával sikerült elhúznom az időt,ezért konkrétan sprinteltem az Etele térre,hogy elérjem a buszom,ugyanis vidéken volt ez a kis esti sörözés.
Megérkeztem időben a pályaudvarra,de a busz pontosan 1 perccel előbb indult el,így hiába sprinteltem,ott álltam izzadtan,zilálva,csapzottan,mint egy idióta,és szitkozódtam magamban,mígnem megpillantottam azt két embert,aki rajtam kívül tartózkodott a peronon.Egy pár voltak,hippik,hosszú,fürtökben lógó raszta hajjal,a padon napoztak,a cipőjük pedig mellettük volt.Na mondom..De azért mégis odamentem,és megkérdeztem,hogy ugyanmár,nem tudják mikor jön a következő szeméttelep,ami elvisz Érdre? Majd jött a válasz: Sorry,we dont speak hungarian,we are from Denmark.
Na jó.Mondom ez valami kibaszott vicc,ennyire nem lehet kicsi a világ..Közöltem,hogy nagyszerű,kit érdekel a busz,én is oda tartok jövőhéten,egyetemre,Aarhusba.Erre az ő szemük kerekedett el,hogy ez hihetetlen,onnan jönnek,ott laknak.Fenomenális.
A következő 1órát együtt töltöttük,beszélgettünk a kinti életről,időjárásról,szokásokról,lakásról,munkáról,majd tanácsot kértek,merre lehet kikapcsolódni,milyen üdülőhelyet,kocsmát ajánlok.Segítettem nekik,szorgosan lejegyzeteltek mindent,majd megállapodtunk,hogy a héten,ha van rá lehetőség,megiszunk közösen 1 sört,de ha más nem,Aarhusban mindenképpen körbevezetnek,és segítenek munkát találni.Telefonszámot és emailt cseréltünk,majd a Szobor parknál segítettem nekik leszállni,és elbúcsúztunk.Bele se gondolok,hogy erre úgy nagyjából mennyi esély volt,de úgy egyáltalán.Én nem hiszek a véletlenekben,itt csak és kizárólag bevonzásról van szó.


9 nap, és indul a kaland,majd ezzel együtt az új design!

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr665445430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.