CHAMPION.jpg

Akaraterő,kitartás,motiváció,ez hiányzik sokak életéből.Sokszor nehéz az élet és nem tudjuk,mit hoz a holnap.De minden akadály leküzdhető,ha az ember kitart amellett,amit eltervezett.

Mi is az a drog? "Pszichoaktív szerek (a köznyelvben: drogok vagy kábítószerek) azok a természetes vagy mesterséges anyagok, amelyek az élő szervezetbe kerülve a központi idegrendszerre hatva megváltoztatják annak működését, funkcióját, illetve hiányuk elvonási tünetekkel jár." Most nem a szintetikus drogokról fogok írni,hanem a legtöbb ember életébe szerepet játszó alkoholról,cigiről,marihuánáról.A mai világban szinte mindenki találkozott már ezekkel és rendkívül elfogadott dolgok lettek.Igen ám,de attól,hogy valami megszokottá válik,még nem lesz jó.Lehet azt mondani,hogy csak heti 1-2szer berúgunk,vagy csak hétvégén betépünk a srácokkal,de ez nem így megy.Mindennek meg van az ára,és szép lassan a saját egészségünk és környezetünk kárára fog ez menni.
Sajnos manapság 50 kilós félre nyalt hajú melegek a férfi ideálok egyre kevésbé az a jellemző,hogy a férfiak erősek lennének.Nem fizikailag,nem az a lényeg,hogy a teremben mennyi súlyt nyomsz ki,hanem,hogy ott bent,a szívedben milyen erős vagy.Az számít,hogy mit teszel meg magadért.Hogy amit csinálsz,azt csináld komolyan,tegyél meg mindent érte.Többről szól az élet szerintem annál,hogy kvázi szórakozzunk,el lébecoljunk anyuci-apuci pénzéből és unalmunkba drogozgassunk,amivel a drogdílerek jól keresnek és jól ki is röhögnek,mellesleg pedig tönkreteszed magadat és elfecséreled ostoba dolgokra azt a sok pénzt,amit jó dolgokra is lehetne költeni.Bármit csináltok,olyat csináljatok,aminek van értelme.Teljesen mindegy,hogy sakkozás,sárkányrepülőzés,úszás,csak az a lényeg,hogy adj bele mindent és ne félgőzzel csináld!
Van erre egy jó példa,mégpedig a konditerembe járó embereknél.Aki egy edzésre papucsba jön le,az már rég rossz.De ugyanez van az élet más területén,az unalomból bulizós-drogozós ember.Nem arról van szó,hogy én hihetetlenül bölcs vagyok,meg okos,hanem arról,hogy én is volt,hogy papucsba mentem le,de én följebb léptem jóval már azóta ennél a szintnél,és tudom már azt is,milyen lustának lenni,de azt is,milyen KITARTANI.
Erre tanít meg a testépítés,tudod,hogy mire vagy képes.Mikor rajtad van egy súly és ki kell nyomnod,nem tudsz nyávogni,meg szarakodni,hogy jajj,kinyomjam,ne nyomjam? Vagy csinálod,vagy nem,és ugyanezt lehet átvinni az élet bármely területélre.Amikor elhatározol valamit,azt végig is fogod csinálni,mert ott leszel fejben és tudni fogod,hogy vagy kinyomod azt a súlyt,vagy rajtad marad.Nem az a lényeg,hogy mekkora a karod,az a döglött kutyát sem érdekli,hanem,hogy megtanulj küzdeni.És ha megtanulsz,mindent elérhetsz.

Az a lényeg,hogy csináljunk valamit ami előrébb visz és ne ostobaságokra pazaroljuk az időnket.
Az akaraterő,a kitartás,a motiváció,ezek a legfontosabbak,ezek számítanak a diéta során,az edzésben,a csajozásban, és az élet minden területén,akármibe kezdünk is.

Judik Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr364814419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása