1459337_10200688436958001_1367579246_n.jpg

Mondanám, hogy jó lenne, ha több időm lenne írni, de talán jó ez így. Nagyon eseménydúsan telt az elmúlt pár nap. Az elmúlt hétvégén itt volt a tesóm, nagyon jó volt végre látni valakit a családból, beszélgetni magyarul, meg egyáltalán, kikapcsolódni.

201311131018.jpgTegnap tartott előadást a sulinkba a Visit Aarhus nevű cég ( www.visitaarhus.com ) Nagyon érdekes feladatot kaptunk. El kell készíteni egy bizonyos összegből egy új marketing tervet nekik. Mindenki nyer ezen, hiszen az ő oldalukra felkerül a nyertes csapat tagjainak a neve, ezenfelül az iskolánkat is népszerűsitjuk, plusz ők is kapnak megannyi új ötletet. Érdekes, ilyet otthon sose hallani, egy nagy cég inkább felbérel egy marketingest, mint hogy a jövő generációját segítse. Ezt jelenti itt a gyakorlati oktatás, nem csak beszélünk arról, hogy mit kéne csinálni, hanem gyakoroljuk is a való életben. A cég tulajdonos megkért, hogy olyan ötletekkel álljunk elő, ami kreativ, és megvalósítható. Tehát ne a könyvben található analíziseket csináljuk, hanem találjunk ki valami újat, használjuk a közösségi oldalakat (social media) facebook,twitter,flicker stb.

201311141023.jpg201311141025.jpg

Tegnap volt egy egésznapos ötletelés, brainstroming.Nagyjából 80-an dolgozunk a projekten, 6 fős csapatokba. A mi csapatunkba 3an vagyunk magyarok, van 2dán srác és végül egy lengyel. Nagyon jól haladunk, nagyon jó a csapatunk.

Alapvetően az a célközönség a nemzetközi diákok. Náluk kell elérni, hogy az ismerőseiket meggyőzzék, hogy jöjjenek tanulni/nyaralni Aarhusba. Végig gondoltuk, hogy vajon mi kellhet a fiataloknak? Alkohol, szex, drogok, buli? Valószinüleg ezeknek az egyvelege. Ezért céloztuk meg az éjszakai élet bem201311141024.jpgutatását. Kit érdekelnek a múzeumok, ha vannak gyönyörű szőke lányok, jó bulik, jófej fiatalok? Csináltunk a prezentációnkról egy videót, de ezt sem a hagyományos módon, majd meglátjátok ha elkészül.Közben láttok néhány képet a munkánkról. Délután pedig kezdjük az éjszakai életről szóló videó forgatását. Egyik srác varrat egy tetoválást, utána az iskolai kocsmába iszunk, majd este bemegyünk a belvárosba, egyik srác Pikachu jelmezben lesz, és ott járjuk az utcákat és a bárokat. Elképesztő jó lesz, azt gondolom, hogy akár ezzel meg is nyerhetjük a pályázatot.

Kicsit nehéz összetett cikkeket írni, találtam egy újabb, immáron 4. munkahelyet, ez eddig a legjobb és itt is fogok maradni, de ehhez az kell, hogy délutánonként suli után dolgozzak. Tegnap is nekivágtam volna írni, de munka után egyik kolléganőmmel ott maradtunk sörözni, ő volt az első dán lány egyébként aki hajlandó volt angolul beszélgetni (nagyon félénken ilyen szempontból), és ezek után már hajnal 2kor nem volt erőm blogot írni, bármennyire is szerettem volna, mivel hajnaltól dolgoznunk kell a projektünkön egészen éjszakáig, mivel holnap péntek délután 6ig össze kell vágnunk a filmet. Hétvégén lesz időm és írok megint. Látogassatok addig is, kedveljétek a facebook-os oldalt és a többi! Végén pedig egy kép a tanárainkról. Ők is keményen dolgoznak!

201311141027.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr595632786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása