Balazs in the world 2013.09.01. 00:19

Day 17.

Tegnap este volt az utolsó megnyitó buli,ezt most először az iskolába rendezték meg.800embert vártak szeretettel,ide már felsőbb évesek is jöhettek.Először volt egy vacsora este 6tól,majd utána átrendeződtek az asztalok,és indult a buli.

Mi csak a bulira mentünk,este 9körül.Dresscode-t nem láttunk sehol,elmentünk hát polo farmer kombóba.Van az az érzés,amikor rájössz,hogy ezt elbasztad.Ezt akkor realizáltam,mikor a 8-10esével szembe jövő dán szőőkehajú-szőkeborostás fiúcskák mindegyike ingbe volt.No,de oda se neki,nem ezen múlt a világ.A bejutás már nagyon érdekes volt,ugyanis elektronikusan lehetett csak jegyet venni,és azt kellett elhozni.Magyarországon ezt se tudom elképzelni,ahogy több száz fiatal mutogatja a telefonján a PDF-ben lévő vonalkódot,de ezzel legalább nem lehetett csalni.
Kúltúrsokk ide vagy oda,nem tudom ki minek hivja,de rohadtul nem találtuk a helyünket.Üvöltött a zene,mindenhol közepesen részeg diákok,és kb 0 ismerős.A szép az volt,hogy konkrétan a 800embernek a 90%-a dán volt.A mi osztályunkból is csak 6an voltunk.Kint is ahol cigizett a jó nép,dánul beszélt,énekelt,ordibált mindenki,kicsit szar érzés volt,de hát ez az ő otthonuk,úgy beszélnek ahogy nekik kedvük van,érhető.Utána hálistennek megtaláltuk az osztálytársainkat,buliztunk,majd bevitt egy suli busz a városba,és ott is folytattuk ezt.Nem volt egy nagy eresztés ez az este,holnap utántól pedig indul a rendes tanulás,már meg van az órarend is.A hétfőtől pedig 4 napot egy dán osztálytársamnál leszek,Karina kérésére,az is izgalmas lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr265486422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása