rozsak.jpg

Mi változott meg az évek alatt? Mitől felejtenek el manapság a férfiak férfiként viselkedni,és miért felejtenek el a nők nőként viselkedni?..

Hihetetlen,hogy mióta van az internet,és az időnk nagy részében Facebook-on beszélünk a barátainkkal,vagy barátnőinkkel,egyszerűen elfelejtünk csomó dolgot,mintha az régen nem is úgy lett volna?..
Miért nem "divat" manapság hazakísérni már egy lányt egy randi után? Egyáltalán,miért nem tud a fiúk többsége randira hívni egy lányt? Hol marad az,kedves férfi társaim,hogy egy lánynak virágot vegyetek?Ennyire nagy dolog lenne bemenni a rohadt virágoshoz,és venni 1 szál rózsát,miután mondjuk elmentél a haverokkal sörözni az féléves évfordulótok helyett? Nem hinném...Miért lett az divat,hogy  azért versenyeznek a fiúk,(de sajnos manapság már a lányok is),hogy  ki hány lánnyal smárol az adott buliban? Mitől gondolja minden férfi azt,hogy ciki,ha valaki romantikus? Mi a szar van abban,ha megnézel a barátnőddel egy romantikus filmet,vagy csinálsz egy gyertya fényes vacsit?..

A nők miért gondoljátok azt,hogy a férfiak mindig olyan magabiztosak? Mi is emberből vagyunk,mi is izgulunk egy randi előtt,és igen,igenis tervezünk mi is.Miért kell a mai fiatal lányoknak játszmázni? Állandóan keresitek  az igaz szerelmet,a herceget fehér lovon,ám azt nem veszitek észre,hogy azzal,hogy folyamatosan úgy tesztek,mint aki elérhetetlen,azzal nem segítetek a helyzeten,sőt...Minden lány ki van akadva amiatt,hogy a fiúk kihasználják őket,és csak a szex miatt fontosak nekik.Hát,lehet el kéne gondolkodni,hogyha nem lennének ezek a taktikázós királylány jelenetek,akkor talán komolyan lehetne venni a dolgot.
Miért van az,hogy a lányok között egyre ritkább az olyan,aki tényleg nőként viselkedik, tud főzni,romantikára vágyik,gondoskodik a másikról,és nem eljátssza az érzések nélküli "nagymenőt"?Ha egyszerűen nem értenek semmihez,akkor miért csodálkoznak,ha férfiak arra akarják őket csak őket használni,hogy dughassanak velük?...
Totális hülyeségnek hangzik,de nem véletlen az se,hogy a férfiak sokszor már nem is mernek megnyílni,és romantikázni,mert a nők eljátsszák,hogy erre nekik nincs szükségük,bennük nincsenek érzelmek,elég ha csak átmennek,és lerendezik a dolgot.De akkor miért van utána csodálkozás,meg hiszti?
...Ezek után pedig szerintem  teljesen jogos az,hogy az összes férfi bizalmatlan,és fél megnyílni,ha állandóan  azzal találkozik,hogy ettől ő tulajdonképp tök ciki lesz...


Olyan,mintha a mai világba egyszerűen elfelejtene mindenki őszinte lenni,és önmagát adni.Pedig az sokat segítene,mindenkinek.


B.

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr394671658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fannaa 2013.06.11. 12:08:53

Néhány napja akadtam rá a blogodra és meg is kedveltem, érdekes témákat hozol fel.

Ezzel az írásoddal viszont nem értek egyet. Tapasztalom, hogy hiába gondoskodom a másikról (nem tudom, ez alatt pontosan mit értesz, én az odafigyelést és megértést), tudok főzni (és hajlandó vagyok megosztani :D), és nem jellemző rám a képmutatás, drámázás, csak a barátságig sikerül eljutni. Nem értem miért. Nem vagyok csúnya, sportolok és eszem is van. Hol a hiba?
süti beállítások módosítása