_kep.gif

 

A minap sétáltam a nem rég átnevezett Moszkva téren(bocs,kedves viktor,az én szívembe a Moszkva tér marad örökké),és egy egészen tündéri,csinos hölgy sétált velem szemben.Ez eddig nagyon jól is hangzik,csakhogy kézen fogva egy olyan huszadrangú semmilyen testú-arcú sráccal,hogy az valami elképesztő.Bármilyen meglepő,összenéztünk a lánykával.Gondoltam,ennyiben ki is merül kettőnk "kapcsolata"..De nem így lett.
A lány konkrétan a nyakát tekergetve nézett utánam,miután elhaladtam mellettük,szinte totálisan elfelejtve azt,hogy mellette áll,és fogja a kezét annak,akivel elvileg együtt van..

Mindenki lát szerintem nap mint nap az utcán olyan párokat,akiken végig nézünk,és egyszerűen nem fogjuk,hogy mit eszik a gyönyörű nő azon a nagyon ronda,vagy épp semmilyen srácon.Persze,lehet azt mondani,hogy a pénzért van vele,biztos van ilyen is.Lehet azt is mondani,hogy jaj,hát nem a külső a lényeg,olyan kedves,meg tud GITÁROZNI.Na hát ez a legrosszabb indok amit valaha hallottam.Szex közbe is arra fogsz gondolni,hogy ugyan ronda pattanásos a feje,meg dagadt malac,de legalább jól gitározik?Ne csapjuk már be magunkat.Azért írom ezt,mert sajnos erről van szó,egyszerűen azért vannak náluk sokkal előnytelenebb külsejű sráccal,mert egészen biztosak abban,hogy a fiú nem fogja megcsalni,mert az tisztába van azzal,hogy nagyjából megfogta az isten lábát.Ez egy borzasztó dolog.Gyakorlatilag megalkudnak magukkal ezek az emberek,tök mindegy,hogy fiúkról,vagy lányokról van szó,mert mindkettőre van bőven elég példa.Abba a hitbe ringatják magukat,hogy ez nekik így pont jó,ez így biztonságos.Na de kérem.Azért jöttünk a világra,hogy mindig azt csináljuk,ami a legbiztonságosabb,és mindig a legkönnyebb úton járjunk?HÁT NEM.A jó dolgokért igenis küzdeni,tenni kell.Lehet keseregni,"..és ülni a meleg pisiben" /dr.Csernus Imre/,és azzal takarózni,hogy így meg vagytok védve a kiszolgáltatottságtól,a csalódástól,meg attól,hogy átbasszák a fejeteket,de igaziból,megteszitek ti ezt magatoknak,mikor azt a döntést meghozzátok,hogy összejöttök egy nem veletek egykategóriájú emberrel.
Sose tudhatod,mit hoz a holnap,és hogy lesz-e még alkalmad arra,hogy megtaláld az igazit,de legalább olyat,akivel jól érzed magad.Hatalmas hiba ha esélyt se adunk magunknak,és sorsnak arra,hogy igenis összehozzon azzal,akihez valók vagyunk.

Visszatérve az délutáni példához..Nem csak az a baj,hogy magatokat áltatjátok,hanem hogy ilyen helyzetbe hozzátok a másik embert.Szerintem senki se hülye,és senkinek sem tök mindegy,hogy csak Ő kell-e a barátnőjének,vagy csak megelégszenek vele.Nagyon nem mindegy.Akár hiszitek,akár nem,ezt tudja nagyon jól,vagyis érzi a másik ember,de hát hogy is merne szólni,hiszen nem akarja elrontani azt az érzést,amikor bemutat a barátainak,és mindenki csak les,hogy neki van a legszebb barátnője...


B.

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr1004673787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

THeINsane 2012.07.28. 18:14:30

Elég érdekes témákat dobsz fel, csak így tovább!
De pl. ezzel a poszttal nehezen tudok egyetérteni. Te magad is leírod a megalkuvás jelenségét, ami, ha nem is feltétlenül természetes, de mindenképp ésszerű. Lehet, hogy Te sokkal jobban nézel ki, kedvesebb is vagy, talán még gazdagabb is, mint a csaj barátja, de ettől még miért működne egy kapcsolat?
Érthető, hogy egy csomó lány, vagy srác nem akarja feladni a kapcsolatát, mert fél, hogy utána rosszabb lesz. És ebben lehet is igazság.
Ami csak a saját véleményem, hogy nem jó olyan csajokkal ismerkedni, akinek van barátja, tegyük fel összejöttök. És utána? Bennem lenne lelkiismeretfurdalás és tuti, hogy nem tudnám igazán szívből szeretni a csajt, bennem maradna a kétely, hogy én vajon meddig kellek neki?
Bocs, ha hosszu voltam :D

Balazs in the world · http://balazsintheworld.com 2012.07.29. 22:58:14

Semmi gond,örülök,hogy elgondolkodtál a témán és megosztod velem.:)
Attól,hogy valami természetes manapság,még nem hiszem,hogy ésszerű lenne.Semmi se garantálja,se az anyagi helyzet,se a külső,hogy jól fog működni egy kapcsolat.De az se jó,ha valaki csak a biztonságért van a barátjával/barátnőjével és nem azért,mert jól érzi magát.Szerintem megéri változtatni,még akkor is,ha tudjuk,hogy minden,ismétlem minden változás fájdalommal jár.Egyébként,egyet értek Veled,szerintem se az a nyerő helyzet,ha már a kezdeteknél foglalt az illető.
süti beállítások módosítása