angel.jpg

Életünk egyik vízválasztó pontja azt hiszem a 18-20 éves kor.Ilyenkor dől el az ember többségénél, hogy tovább tanul, elmegy dolgozni, vagy egyéb úton módon keresi meg a kenyérre valót.
Fiatalként, még nem igazán lehet sikeres egy férfi,mert hát maximum matekból,kémiából,vagy fizikából,esetleg valamilyen sportból tud kitűnő eredményt nyújtani, de ezzel sajnos egy szép lányt se fog becserkészni,leszámítva az utóbbit, a suli menő, focista, kosaras csávóit, akik rendkívül lazák, szarnak a tanulásra és ezzel többnyire nagyszerűen rálépnek a züllés útjára, ám ez még odébb van.A középiskolába még csak az észrevehető, hogy nyilván, ezeknek a sportoló srácoknak jönnek össze a szép, ám többnyire nem túlzottan eszes lányok.Sajnos emberből vagyunk és elsőként a másik külsejét ítéljük meg,kár lenne ezt letagadni.Tehát mindenki örülne,ha mellette lenne a suli bálon/bulin a legjobb csaj/pasi, és mindenki csak őket csodálná.Na de térjünk vissza a tündérmeséből.
Ahogy növünk fel, és a lányokból kezdenek érett nők lenni,hirtelen megnyílik a világ, és akik esetleg "istennél" kétszer álltak sorban szépségért,azok rögtön rájönnek, hogy hopp, van ám itt könnyebb út a jó,minőségi életmódhoz.Mit keresnek ilyenkor ezek a lányok? A gazdag, SIKERES férfiakat, akik a szépségükért cserébe megvesznek előbb utóbb nekik mindent, és mellettük "kiteljesedhet a szépségük". Nem semmi..esetleg még kapnak egy saját szoláriumot is,addig sincsenek otthon.No,de már megint előre szaladtam.
A lényeg, hogy mikor elérünk a 20-as éveink elejére,a fiúk egy része elmegy egyetemre,esetleg mellette dolgoznak.Szépen lassan elkezdik építeni a karrierjüket,amíg ezek a bomba nők prédára vadásznak egy korosztállyal feljebb.De ahogy telik múlik az idő, szép lassan azokból a fiúkból,akik középiskolában többnyire nem tűntek ki,sikeres ember lesz,és ezt azok a régen elérhetetlen bomba nők is észre fogják venni.Mert hát mi más lehet vonzóbb a sikeres embernél? Hiszen a sikerrel együtt jár a magabiztosság,a pénz,a biztonság, és többnyire egy bizonyos inteligencia szint.És ez itt a probléma.Amikor ezek az sikeres,gazdag emberek azt látják, hogy ezek a szebbnél szebb lányok gyakorlatilag versenyeznek értük, nyilvánvalóan egyiket se fogják komolyan venni,hiszen tudják,hogy csak a pénzről szól az egész, és a lányok a szexen kívül semmit nem tudnak adni.Hiába,nagyon gyorsan kiderül,ha valami csak a pénzről szól.És a legszomorúbb a dologban,hogy a férfiak többségének ezek az érzelmileg nulla,felszínes,szétszolizott plázakurvák kellenek, amíg rá nem döbbenek, hogy mennyire értéktelenek az ilyen emberek, és mekkora hiba volt, hogy nem adott esélyt olyan lányoknak, akik lehet hogy nem 100%-ban csak a külsejükkel foglalkoznak, de ugyanakkor ismerik azt a pár szót,hogy szeretet,bizalom, törődés.Talán egyszer eljutunk oda,hogy nem a külsőségek alapján emelünk ideálokat,akiket a mennyekig magasztalunk utána egy nagy mell és formás popsi miatt..

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr764892528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H.H 2012.11.05. 21:32:16

es ha a felszinesseg, meg az erzelmi nullasag nem lenne eleg akkor johet a hab a tortan hogy az ilyen lanyok raadasul nagyon butak is!
Mivel ha egy no ertelmes, normalis es kepes arra hogy sajat magatol sikeres legyen, akkor nem a siker es penz miatt fog part valasztani ;)

Balazs in the world · http://balazsintheworld.com 2012.11.05. 22:02:53

Nem azzal van a baj,hogy a sikeres,gazdag férfiak a vonzók,hanem, hogy a nőknek nem céljuk sokszor, hogy vigyék bármire az életben,de legalább eltartsák magukat..
süti beállítások módosítása