Biztosan emlékeztek arra a bejegyzésre, amiben leírtam, hogy meglátogatta az iskolánkat egy dán cég, a Visit Aarhus, abból a célból, hogy együtt dolgozzunk. Egy versenyt szerveztek nekünk.A verseny célja az volt, hogy meghatározott budgetből készítsünk egy olyan marketing tervet, aminek a célcsoportja a 17-20 év közötti külföldi diákok (tehát nem dánok). Ezt utána pedig videóra kellett vennünk és elküldenünk a szervezőknek. Szerda délután volt ez a megbeszélés, majd 2 nappal később, pénteken már a határidő lejárta előtt el kellett küldenünk a munkánkat.
Már egyszer kitettem a videót, de aki nem látta volna, az a cikk alján megtalálja

.c0c8838e79ec11e380871237daaf68f6_8.jpg

Ma pedig elérkezett az értékelés időpontja. Közel 80-an vettünk részt a versenyben, 5-6 fős csoportokban. A cég alapvetően a marketing tervet, a kreativitást, a kivitelezhetőséget értékelte. Az abszolút győztesek pedig mi lettünk. Erre azért is vagyok különösen büszke, mert a 6 fős csoportból 3-an magyarok voltunk. Volt még két dán srác és egy lengyel. A nyereményünk egy Visit Aarhus kártya, amivel ingyen közlekedtünk a városba és 20-40% kedvezményt kapunk rengeteg étterembe,múzeumba,szórakozóhelyre. Volt, akik bort kaptak, különböző nyeremények voltak a többi helyezettnek. Ami még nagyon jó érzéssel töltött el,hogy megkért mi 6-unkat a cég vezetője, hogy küldjük el az önéletrajzunkat neki, sose lehet tudni, hogy mi lesz a tervünk, ha befejezzük az iskolát. Pontosan ezek a dolgok, amiért azt mondom, hogy megéri külföldön tanulni, mert egy olyan érzésed, hogy van értelme tanulni és a tanáraid és az iskola is a segítségedre van, nem pedig ellened, hogy kibukjál onnan.


A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr775751186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása