Iron_Man_16.jpg

Van egy próbatétel,aminek a neve Ironman Triatlon.Nem véletlenül lett ez a verseny neve,hiszen az,aki teljesít megszakítás nélkül 3,86 km úszást, 180,25 km kerékpározást és egy maratont (42,195 km futás),az méltán viselheti a Vasember nevet.Ez a táv már olyan hosszú,amit csak tökéletes fizikai és mentális állapotban lehet megtenni.Ha valaki fejben nem készült fel,az elbukik.

Ma egy kedves barátommal ültünk egy kávézóba a Duna partján,és arról beszélgettünk,hogy mennyire rövid is az élet.Nem leszünk mégegyszer 19-20 évesek.Arra jutottunk,hogy ki kell használni az életet,és annak kell áldoznunk a szabadidőnket,amit szeretünk csinálni,és ami segít elérni az álmainkat,céljainkat.Én mindig egy viszonylag vékony,"törékeny" srác voltam,és mindig vágytam az elismerésre.Arra,hogy majd ha egyszer apa leszek,elmondhassam a fiamnak,hogy hát igen,Neked ilyen tökös apád van,és szinte látom magam előtt,ahogy mesélem az emlékeket a kiskölöknek,úgy,mintha legalább 100 farkassal harcoltam volna.
Már régebben is hallottam erről a próbáról,hogy vannak olyan emberek,akik szinte elképzelhetetlen távokat tesznek meg egyhuzamban,földön,vízben,biciklin egyaránt.Viszont egészen eddig a napigeszembe sem jutott volna  ,hogy  ezt megpróbáljam.

Legalább 1 év kell ahhoz,hogy a szervezet felkészüljön egy ilyen próbatételre,így hát a mai nap,2012.július 24-én el is kezdem az első km-ek futását,szakadó esőben,és közben arra gondolok,hogy miért legyek olyan átlagos ember,aki soha semmit nem ér az életben,mikor lehet Én,a VASEMBER?

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr624675730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balazs in the world · http://balazsintheworld.com 2012.07.25. 19:33:14

Köszönöm,szükség lesz rá!

Láttam,hogy te már megcsináltál 1 vasembert,meg nem egy másik versenyt,gratulálok!
süti beállítások módosítása