Kezdett már hiányozni az irás,eltelt vagy 1hét úgy,hogy nem tudtam postolni.Lett volna miről irjak,csak egyszerűen nem lehet ugy,hogy nincs itthon netem,vagy ha megkapom az USB-s netet,akkor pedig többnyire időm nincs.
Nagyon szépen fejlődgetnek itt a dolgok,a suli megy,a munkahelyen,noha figyelmeztettek hogy jobban kell pörögnöm,ott is állom a sarat,és közben tervezgetem a saját businessem.A terv egyenlőre annyi,hogy elkezdek néhány bulit szervezni,felépitek egy brandet,egy nevet,amit ismerni fognak,a következő lépés pedig még egyelőre megmarad nekem,titok.
Tegnap találkoztam egy cimborámmal,ő médiát tanul,másodéves,vele fogom nagyjából a bulikat szerveznik,ezért tartottunk egy brainstormingot tegnap,azon az elven elindulva,hogy a sör segiti a kreativitást.Sok sör pedig exponenciálisan.Délután 5től este 10ig ültünk a pubba és beszélgettünk,nagyon hasznos volt,rengeteg ötlet juott eszünkbe,persze ezek a dolgok is mint minden,idő és energia,ezen múlik a siker.De most nagyon rózsásan fest a helyzet.Amint lesz időm a napokba irok hosszabb bejegyzést is!

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr825551147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Fazekas 2013.10.04. 14:23:07

Érdeklődéssel követem az eseményeket, bár könnyebben is követhetném, ha a az írásjeleket követően - a magyar nyelv szabályainak megfelelően - szóközt hagynál.
Lábjegyzetként pedig csak annyit, hogy egy anyanyelvi szövegben - az esetek túlnyomó többségében - az idegen szavak használata nem az idegen nyelv tudását, hanem az anyanyelvi ismeretek hiányosságait bizonyítják. Célszerű ezt elkerülni.
A korábbi, angol nyelven publikált írásodra vonatkozóan is igaz, hogy a nyelvhasználattal névjegyet adsz át magadról. Ázsiódat, nyelvtudásodat az angol nyelven eleresztett - irodalminak jó akarattal se minősíthető - szavak, kifejezések használata se bizonyítja.
Más! Sokkal fontosabb!! Számodra szigorúan tilos az angol nyelv "jive"-val tűzdelése. Te nem abba a világba készülsz!! ... és könnyű rászokni. Egy nem megfelelő közegben - akár véletlenül is - megszokásból elpöttyentett szó, vagy szóhasználat, időnként sorsdöntő, meghatározó is lehet. Nem véletlenül óvlak tőle!!! (És - különben - a férfiasságot és a felnőttséget, az intelligenciát és a tudást se káromkodással és trágársággal mérik.
Létezik egy láthatatlan kör, ahova az ilyesmi nagyon megnehezíti a belépést.)

Változatlanul, türelmetlenül és megkülönböztetett figyelemmel várom a "szösszeneteidet", örülök, hogy hiányzik az írás, ennek értékét csak a saját magaddal szemben támasztott igényesség növelheti. Gratulálok, puszi FI
süti beállítások módosítása