fiu lany.jpg

Már mikor végiggondoltam, hogy megírom ezt a bejegyzést, már akkor éreztem, hogy el leszek küldve az én k.... anyámba, de hát ettől szép az élet. Jogos a kérdés, hogy miért van az a 2-es a címben, hiszen sosem volt általam írt első rész. Ez most kivételesen egy reflektálás lesz, egy másik blogbejegyzésre, http://tiverina.blogger.hu/2013/03/24/a-magas-fenntartasu-lanyok-pestise?fb_action_ids=10200880436680201&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366 amit nem árt elolvasni,mert vannak hasznos, és persze teljesen szubjektív, szar részei is. Ezt azért mondom, mert ha egy párkapcsolati kérdésben akarsz okoskodni, nem ártana ha mind a két szemszögből, férfi-női szemmel megvizsgálnád a problémát. Nemtom ki írta, de biztos utál most, ez van.

Nick Vujicic Magyarországon tartott előadásán voltam, ahol mesélt egy érdekes dolgot. Az emberek állandóan keseregnek, hogy minden rossz. És egyébként is, hogy lehet kezek-lábak nélkül boldogan élni. Erre megkérte a közönséget, hogy tegye fel a kezét az, aki boldog. Itt ugye a 3000 emberből többnyire mindenkinek volt 2, szarabb esetben 1 keze amit feltehetett VOLNA. De nem sok kéz lendült fel, szóval én elgondolkodnék mindenki helyett, hogy lehet, hogy nem szarakodni kéne, hanem megpróbálni élvezni az életet és értékelni azt, amid van. Szóval ezután, a mai nap harmadszor is, elolvastam a fent említett blogot, hátha az első kettőnél csak hamar felhúztam magam. De nem. Hogy lehet azon kibukni,hogy egy vadidegen pasi az első randin nem fizet?! Na jó, ne szaladjunk előre... (egyébként ki a fasz petárdázik éjjel fél1-kor normafán?)

Oké, kezdjük azzal, hogy mit is jelent ha egy lány "magas fenntartású". Egész egyszerűen annyit,hogy nem egy robot, hanem nő szeretne lenni és vannak elvárásai, tehát ne húzd ki a széket alóla, ne fingj előtte, nőnapkor ne menj el sörözni, hanem vegyé' neki rózsát. Azt, hogy egy csávó emiatt szakít egy lánnyal, nem tudom minősíteni. Ó,illetve hogy ne tudnám, de nyomdafestéket nem tűrő kurva anyázás lenne. Szóval, ilyen kretének mindig vannak,de néhány ember mai napig felvesz szandált zoknival, nem értem miért kell ezen meglepődni. Ezek ugyanolyan seggfejek, csak nem feltétlenül látod rajtuk azonnal.
Az, hogy ez a kifejezés a mai világban a fiúknál verbális pestis lenne, ezt teljesen kétségbe vonom. Nem tudom a másik blog írója milyen fiúkkal ismerkedik, de én nagyon unom a 0 életcéllal és elvárással rendelkező tömeglányokat.
 
Innen indul a java. Vissza lehet menni a középkorba,hogy na igen, ott lovagi tornákon küzdöttek meg a nők kegyeiért, vagy a Biblát, miszerint Jákob 14 évig legeltette a szemeit birkáit, hogy feleségül vehesse a kiválasztott hölgyet, de kérem szépen, az hány száz évvel ezelőtt volt,ha volt ilyen? A 21. században élünk, itt az emberek gyakorlatilag folyamatosan whatsappolnak, facebook chatelnek egymással, mindenki mindent azonnal akar. Ezzel azt akarom mondani, hogy igenis fontos a randi, de nem ilyen vadregényes stílusban,hónapokig. És, hogy ezt miért nem teszik a férfiak? Na, ez itt a kurva nagy kérdés!!!!! De ne aggódjatok, pánikra semmi ok, megválaszolom.
Alapvetően 2 ok miatt.
Az első, hogy sajnos igen,vannak ilyen "férfiak" akik 0,azaz nulla érzelmi intelligenciával rendelkeznek, így nagyjából a nőnapi virágvásárlásban kimerül az egész éves törődés.(Jobb esetben vesz virágot,de hát aki még erre sem képes,az most azonnal szaladjon neki egy láncfürésznek)
A másik ok pedig, mert a nők nem értékelik.Egyszerűen a rosszfiú, amelyik nem hív vissza, nem keres, az izgalmasabb mint az, aki udvarol. Mégpedig azért, mert egyszerűen ezt nem udvarlásnak veszik, hanem úgy, hogy ez a fiú már megvan, az ölükbe pottyant, és innentől már nem is érdekes. Hiszen a nők is emberekből vannak, ők is vágynak kihívásokra, meg egyenlőségre. Szerintem tökre ugyanaz van, mint fordított esetben. A férfiakat is többnyire az elérhetetlen lányok vonzzák. Akkor hol itt a gond? Örülhetne az összes feminista pina... Őket amúgy nagyon utálom, előbb-utóbb kihúzzák a gyufát…

Ha ezeknek a rosszfiúknak akarnak megfelelni a lányok, akkor igen, be kell adni hamar a derekukat és szexelniük kell. Lehet sírni,hogy ezek a fiúk csak kifognak használni,de ezt minden normális ember tudja előre,csak az nem,aki ez nem akarja meglátni.Hiába,ezeket az embereket nem lehet megváltoztatni.Sok lány megpróbálja,ebben érzi a kihívást,de nem.Ez van. Mármint, mindennek ára van. Annak is, ha egy srác jól néz ki. Ti ezt így fizetitek meg, mi meg a pénztárcánkkal. Sajnálom. Nem, tényleg, komolyan. Csak ki a jó isten mondta, hogy (engem hívogasson mindenki hajnal 1kor) ezeket a fiúkat kell választani? Ez olyan, mint mikor kicsinek mondták a szülők, hogy ne játszunk a tűzzel/késsel/kotonnal, mert fájni fog. És fájt is, de azóta nem is játszunk vele. Úgy látszik ez a része a nevelésnek a generációm többségénél kimaradt. Több mondás is eszembe jutott, de csak annyit mondok, hogy "aki korpa közé keveredik,az ne csodálkozzon, ha megbasszák."

Az utolsó rész pedig kicsit a jövőbe tekint. Miszerint egy igazi férfi mellett lehet csak egy lány igazi nő. Ez oké, elfogadom, vallom, hiszem. Csak amikor a 18-25 évesek ismerkedési, szexuális szokásairól beszélünk (szívem szerint beírtam volna, hogy 13-25), ne keverjük már bele a nagyfaterékat, akik még házasság előtt nem csak a pajtában szexeltek. Nem gondolom, hogy ugyanaz a problémakör. És hogy ők a nagy álompár, mert 2 világháborút túléltek, és együtt vannak 50-60 éve.Más világ volt az.
Ez olyan, mintha egy banánt meg egy tojást hasonlítanál össze, mindkettő ehető, de az egyik egy gyümölcs, a másik meg egy bedarált állat.

Ezekre a gondolatokra jutottunk éjfél körül a citadellán, 3 Big Mac menü elpusztítása közben. Igazi csajozós péntek esti program!

 

"Láttam, ha úgy indulsz el, hogy ő ma szeretni fog,
és látom, ha előre látod, hogy ez csak fogni szeret."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr35235812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása