Végre valami örömhír, amikor egy bűncselekményért valaki elnyeri a méltó büntetését.

Állandóan ömlik a híradókból, de a hétköznapjainkban mi is találkozunk azzal, hogy mennyi bűncselekmény történik nap mint nap, amik nagy része megtorlás nélkül marad.( Marian Cosma ügyében még mindig nem hoztak végső ítéletet a cigányokkal kapcsolatban,hiába vannak elfogva.. )
A videón látható B.Tibor már nem először csinál ilyet,ugyanezzel a módszerrel a 9-es buszon nyakból letépett egy aranyláncot, valamint több mobilt is ellopott már, 2007-ben el is ítélték hasonló ügyben.
Ám,ez egy különleges eset volt.Szerencse a mai fiatal lányok szemtelenségének,a vakut kikapcsolva kamerázták a férfit,aki mintha csak egy nagyon durva buliból menne haza, dölöngélt ide-oda.A hangjukból, ahogy felkiáltanak a lopás után,hallatszik,hogy nem megrendezett a videó.

_rendor.jpg

A tegnap már többször rendőrök voltak a metrón,nem véletlenül.2 nap alatt több mint 18ezren osztották meg a Facebook-on a videót,ezzel is segítve a nyomozást.Ez egy igazán látványos példa arra, hogy milyen jó oldala van az internet elterjedésének,hiszen végre a tömeg össze tudott fogni és közösen léptek fel a tolvajjal szemben.
Az eredmény pedig megvan,elfogták a tettest."A budapesti férfit október 27-én, szombaton 2 óra 50 perckor barátnője VIII. kerületi lakásában elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. B. Tibor elismerte a mobillopást, és részletes beismerő vallomást tett egy hasonló módon október 22-én, hétfőn elkövetett bűncselekményről is."

Éljen Magyarország,már is csökkent a cigány bűnözés.


A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr114873759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása