2.jpg
Aki járt már Budapesten szórakozni éjszaka,nagy valószínűséggel tudni fogja, vagy sejteni, amit írni fogok.Persze itt nem a pecsába lévő rock koncetre,vagy a Deák-téren való betépésre gondolok, hanem "Budapest legexkluzívabb" tánctereire.Fények,csillogás,hangos zene,italok.Alapvetően ez kell egy "disco"hoz.De mitől lesz egy klub elit klub? Mi csábítja oda a szebbnél szebb modelleket, a gazdag üzletemberek, az élsportolókat?

Volt szerencsém tegnap elmenni egy ilyen helyre bulizni.Nem nevezem meg a klubot, és nem is a képen látható helyen,az csak illusztráció. Összeültünk a srácokkal inni,megalakultunk,lementünk.Szépen be is fáradtunk a VIP szektorba,ahol én naívan azt hittem,hogy teli lesz a hely szép,kedves lányokkal.Így utólag vissza gondolva, teljesült a kívánságom, csak mégsem.Ugyanis, hiába vannak ott a lányok, ha teljesen levegőnek néznek.Biztos kurva ronda vagyok, és velem van a baj, de nem hiszem,hogy itt van a kutya elásva.Ezeket a lányokat teljesen megbabonázza a pénz és a csillogás.Bármit megtesznek, hogy a gazdag,befolyásos,többnyire még csak nem is jóképű pasik közelébe lehessenek.Ez mindenkinek jó,hiszen,ezek az úriemberek termelik a bevételt a klubnak,fizetik a több 100ezer forintos asztalokat,(nyilván a kábítószer bizniszből teljesen kimaradnak!) mindezt azért,hogy hazavihessenek,vagy csak ki a parkolóba egy hölgyet.
Ezeket a lányokat nem fogod megtalálni a "sima" tánctéren,nem vegyülnek a pornéppel,csak a VIP VIP részen,hátsó,néha elrejtett "beszélgető" szobákban.A legszebb az egészben, hogy ezek a látszólag megközelíthetlen nők általában a saját italukat nem tudnák kifizetni,de ezzel ellenben bármit megtesznek,hogy a jómódú partnerük mellett megízlelhessék a gazdagság egy kis részét.Néha vannak gyenge próbálkozások,amikor már olyan mélyen vannak ebben a szürreális világban,hogy hosteskedésnek hívják,amit csinálnak,de ez az önbecsapás egy remek módja csak.Érdekes, sokkal jobban alkalmazkodnak a hétvégi elitista életstílushoz,mint az otthon 40nm-es panelben töltött hétköznapokhoz.Pár év elteltével rájönnek,hogy ők se lesznek fiatalabbak és mikor már a VIP parkoló összes kocsijában a szájukba élveztek egy miniszoknyáért, vagy egy másnapi ebédért, a testüket kezdi lelakni az éjszaka, mint a tanácsi lakást, dönteniük kell, vagy teherbe esnek valakitől, aki hosszútávon is biztosítani tudja számukra a vágyott luxust, vagy mehetnek pornózni, escortozni, gogozni, dubai-ozni. Szerintem egyértelmű, hogy a többség az utóbbit választja.Ha körbenézel,biztosan fogsz találni példát,hiszen ezek a lányok is itt laknak,BKV-znek,mekibe járnak,mint minden átlagos ember.Vagy csak elég felmenned facebookra,és végig nézni a képeit.Furcsa,hogy az elmúlt évben ennyit nyaralt,nem? És család,barátok,férfi nélkül?...Ennél már csak az veri ki jobban a biztosítékot,amikor a dubai repülőtérre be is check-olnak...

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

Lehet a könnyebbik utat választani.De aki kurvának áll,ne csodálkozzon,ha megbasszák.Én jövőhéten inkább egy kocsmába berugok a srácokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr495296831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petrobol 2013.06.13. 15:44:29

Ahol túl sokat adnak a külsőségekre, ott a felszín alatt nem sok van.
Az egyszerű(bb) dolgok szinte mindig jobbak.
Te miért mentél oda? Olyan nagyon fontos embernek (VIP) érezted magadat? Ha igen, elgondolkodtál már azon, hogy kinek vagy Te olyan nagyon fontos?
Miért fáj az annyira, ha valaki másképpen rontja el az életét, mint Te (szeretnéd)?
Ha megpróbálnál saját magad lenni, saját magaddal foglalkozni, jobban éreznéd magadat a bőrödben.

Tanulj meg salsázni, vagy jógázni. :-)
süti beállítások módosítása