Az elmúlt 2 nap szinte minden esemény nélkül telt.Máté már volt megnézni egy szobát,elvileg szeptember 1-től ki lehet venni,amennyiben visszaszól az ürge.Hát,még nem szólt,de nem aggódunk még.Nekem ma estére lett volna egy szoba nézésem.Megkérdeztem,hogy lehetne-e holnap reggel,ugyanis holnapig van szállásunk itt a hostelben,és akkor utána mennénk.Visszairt,hogy persze,kiváló,adott mindenféle elérhetőséget.Ezzel meg is nyugodtunk nap elején,hogy holnap megyünk lakást nézni,utána pedig Couchsurfing-elünk egy állatkerti gondozónál,egy bizonyos Karina nevű lánynál.Ott meghúzzuk magunkat,amig a papirokat elintézzük,gondoltuk.Na igen..

Békésen beszélgetünk,hogy lassan pakolnunk kéne,amikor jön a levél boligportálon,hogy "bocs,kiadtam másnak a lakást,ne gyere holnap"..Itt egy kicsit megtörtünk.De egy cimboránk ajánlott egy lengyel munkásszállót,ahol egész olcson el lehet csövelni egy ablak nélküli szobába.Jók a kilátások...4nap és kezdődik a suli is,reméljük valakinek lesz ötlete.

Update.

Holnap elhagyjuk az egyetlen biztosnak tűmő,ámde kurva drága helyet,a belvárostól 15km-e lévő hostelünket,és elindulunk a bizonytalanságba.Igaziból már csak röhögünk azon,hogy otthon,normális körülmények között sose kerülsz ilyen helyzetbe,hogy holnap vagy nem laksz sehol,vagy egy vadidegennél fogsz aludni.Öcsém csak annyit kérdezett,hogy mi van ha sorozatgyilkos? Jó kérdés,akkor rövid kaland volt ez.De én tudom,hogy ennek még nincs vége,szóval,holnap elmegyünk a munkásszállóra,a belvárostól 10km-e,megérdeklődjük,hogy van-e szállás,aztán pedig megyünk a két macskával együtt élő Karinához.Legalább tudunk mosni ott,elvileg.

Update.

Nincs szabad szoba a munkásszállón,benéztük.Ezután már csak az özönviz jöhet.

Bécóka,a csodás kérdésedre válaszolva,ez a zene az amit most hallgatunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr645467424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása