csok1.jpeg

Huhh,előre látom,ahogy megbotránkoztat mindenkit ez a cím.Nincs kertelés,erről fogok írni.Mégpedig azért,mert az eddig olvasottság,és visszajelzések alapján,az embereken a mellébeszélésből,a szarpakolgatás tökéletesen elegük van,elég egész nap hallgatni a híradót,olvasni a híreket.

Kiskorunkban (jobb esetben) mindenkit arra tanítottak,hogy keresse az igazit,ne menjünk bele felelőtlenül egy kapcsolatba.A szex az érzelmek legmélyebb formája (s ezt nem is vitatom),egy szent dolog,és a szerelem kifejezésére,utódnemzés céljából létrehozott dolog.Igen ám,de mikor ezeket a kőbe vésett "szabályokat" meghozták,nem tudtál bejelölni valakit facebookon,nem tudtál whatsappon 0-24 beszélni valakivel,sőt,óvszerrel se tudtál védekezni.Se máshogy.Ezek a dolgok azóta megváltoztak.Manapság,már a nők egy része szakmának használja a baszást,s megint mások a szerelmük legédesebb pillanatainak megélésére.Nem vagyunk egyformák.

Az a probléma,hogy nem tudok számokat mondani arról,hogy a fiatalok hány %-ának volt egy éjszakás kalandja,vagy hány % szexel rendszeresen alkalmi formájában.El se ítélhetem,hiszen teljesen hiteltelen lenne tőlem.Azt se mondom,hogy jó,mert nem az,nem véletlen találták ki a fentebb leírt dolgokat az elődeink.De ugyanakkor,azt gondolom ez is egy olyan dolog az életben,amit muszáj kipróbálni.Az vesse rám az első követ (aki meri),akinek ez a legnagyobb hibája az életében.
Már több cikket is írtam erről,hogy mennyire felgyorsult a világ,az állandó,folyamatos,többnyire üres kommunikációval.De ezzel együtt az ismerkedés fázisa is felgyorsult._par.jpg

Tudod,milyen az amikor meztelenül fekszetek egymás mellett..Ölelitek,csókoljátok egymást,és itt már nem fizikai meztelenségről van szó.Amikor lehull a lepel, a legnagyobb szájú pasi,a legmenőbb srác is elmeséli,hogyan verte át az első szerelme,a lány elmeséli az első lovagjával való találkozását,kiszolgáltatottak vagytok,sebezhetőek mindketten.Közel vagytok,és nem csak a testetek,hanem emiatt a gyengédség miatt mindenetek.Itt már nincsenek játszmák,csak Te és Ő.Igen,ez a szerelem.De hogy a vérbe jut el 2 teljesen vadidegen ember ide pár óra leforgása alatt?

Rohanunk,rohan mindenki,rohanunk dolgozni,utána rohanunk haza,a boltba,a barátnőkkel,a haverokkal,mindenhova.Üldözzük,hajszoljuk a szerelmet,vajon mért nem talál ránk? Tudod,ez egy dolog,amit nem lehet erőltetni.Minél jobban üldözöd,annál távolabb sodrod magad tőle.A szerelmet fel kell építeni.Megismerni a másikat.Megbízni egymásban,élményeket szerezni,emlékeket,s jövőt építeni.Ez egy folyamat.Ezt gyorsítja fel a mai generáció.Pont,a legszebb,legjobb pillanatokat.Ez az amit mind üldözünk,s mégis mi vagyunk önmagunk legnagyobb ellenségei ezzel.Mikor elmész bulizni,tök mindegy,hogy lány,vagy fiú,aki épp olvassa amit írok,de te is biztosan ismerkedni mész.(Most nem kérem a kommenteket,hogy táncolni,nem ismerkedni.A kettő összefügg,vagy ha nem,akkor érezd magad kivételnek) Beindul a hajsza,indulhat a párválasztás.Megkeres a legmegfelelőbb nőstényt/hímet,aki beakarsz cserkészni egy "nász"tánc erejéig.Megmutatod a legszebb énedet,legcsinosabb ruhába,legszebb frizurával,a legfinomabb illattal.Megtalálod,pár sablonos,mindkettőtök számára egyértelmű mondattal leveszed a lábáról,miközben,a másik azt mondja,hogy nem kapható,de közben finoman jelzéseket küld,hogy gyerünk,győzz meg,hogy miért menjek bele.Ha ez megvan,már irány is a taxi.

_hát.jpgHazaértek,heves,néha jobb,néha kevésbé élvezetes formában lezavarjátok.Utána pedig egy cigi a lépcsőházban,erkélyen,majd összebújtok,mintha csak Isten is egymásnak teremtett volna titeket,s örökre szóló szerelmetek első lépését tettétek volna meg.Mindenki megkapta azt,amiért elindult este.Szeretetet.Amit ilyen formában kapsz meg a másiktól.Percekre,néha órákra.Megkapod,átéled,a sajátodnak érzed.Ez az,amit másnap,önző módon elvesztek egymástól,ez az,amitől megsérültök,s később, ez az,amitől már nem bízol meg egy férfiben/nőben sem.
Felkeltek, a másik kedvesen elutasítja a felkínált reggelit,majd csendben összeszedi a ruháját,kioson.Nem hagy számot,se nevet,se elérhetőséget.Csak eltűnik.Hűlt helye marad.Nem az ágyban.A szívedben.Tudod miért? Mert ezt nem lehet érzések nélkül csinálni.Közel engeded magadhoz,ledőlnek az idők folyamán épített falak.Ő most más lesz.De nem,megint csalódsz.Ez van.Néhány ilyen után kevésbé fog fájni,egy idő után kiégsz,és már nem foglalkozol vele,nem nagy ügy..A legjobb drog ez.Felvisz a magasba,és mint az összes többi,aztán a földbe tipor utána.Ám minél tovább élsz vele,annál kevésbé visz fel,és annál mélyebbre hoz le.

Hol a hiba a rendszerben? A párválasztás.Elvakultunk.A média által frappánsan a pofánkba tömött értékrenddel van elfoglalva mindenki.Ami a tied,az legyen rendezett,szép,csinos,elegáns,modern,korszerű.(Annyi közmondást kellett kitörölnöm eddig,hogy ne egy sablonos szart írjak,hogy ezt már nem hagyhatom ki). Emlékezz vissza a Hófehérke és a 7 törpe meséjére.Hófehérke egy kívülről gyönyörű,makulátlan almát kapott.Ezek vagyunk mi,mikor udvarlunk.Kurva szép almák.Senki se foglalkozik azzal,miközben szál be a taxiban,hogy egy belül üres,vagy rohadt almával fog szexelni.! Hm.Erre még én se gondoltam.Na mindegy.Szóval,mi lesz szex után,vajon tudok 2 szót váltani a másikkal,vagy csak egy újabb rublika lesz abban a füzetben,amit legszívesebben egy életre eltennél?

Összegzésképp,már magamat is összezavartam,hogy ez rendjén van-e...Ha lehet,hagyd ki ezt a bakancslistádból.Ha mégsem,hát légy őszinte,úgy okozod a legkisebb fájdalmat a másiknak.Mert ami neked egyéjszakás kaland,az lehet hogy másnak egy lehetőség lett volna az igazira.

 

pargif.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://idealnewgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr825396678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Géza Schaffer 2013.07.14. 08:00:56

Minden szavaddal egyetértek,Igazad van, de a féket mindenki maga kell hogy behúzza.Nem kell annyira rohanni, és nem kell mindig trendinek lenni. Néha jobb egyedül, mint egy "rossz" társaságban.
süti beállítások módosítása